Bij ons Thuis

Bij ons thuis’ brengt u in contact met gastvrije buurtgenoten. Deze gastvrije buurtgenoot ontvangt u en andere senioren thuis voor een gezellige tijd. Samen doet u dingen die passen bij uw interesses; bijvoorbeeld koffiedrinken, iets nieuws leren, een spelletje doen of koken.

We willen graag dat het niet alleen gezellig, maar ook vertrouwd is. Iedere gastvrije buurtgenoot wordt daarom gescreend, begeleid en opgeleid vanuit ‘Bij ons thuis’.

Als u interesse heeft komen we eerst kennis met u maken. Daarna kijken we of er al een groepje bij u in de buurt actief is. Zo, niet dan zoeken we een gastvrije buurtgenoot en starten we een nieuwe groep.

‘Bij ons thuis’ is heel geschikt voor senioren die baadt hebben bij een kleine groep bijv. door beginnende geheugenproblemen of voor wie het reguliere aanbod niet aansluit bij de interesse. Ook niet-senioren die geïnteresseerd zijn in deelname zijn van harte welkom.

De kosten voor deelname zijn 5 euro per dagdeel. Dit is inclusief consumpties. Zijn de kosten voor u een probleem, neem dan toch contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd en wilt u zich aanmelden?

Twijfel dan niet en meld u dan nu aan. Lukt het niet, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u met alle plezier!