Bij ons Thuis

Samenwerken is voor ons essentieel. We geloven erin dat we samen meer kunnen bereiken dan alleen.

Zo kunnen we samen meer senioren bereiken voor wie ‘Bij ons thuis’ iets kan betekenen. ‘Bij ons thuis’ is een initiatief dat bijdraagt aan het verminderen van eenzaamheid, het activeren van senioren, het ontlasten van mantelzorgers en deelname aan geïndiceerde dagbesteding uit kan stellen.

‘Bij ons thuis’ is heel geschikt voor senioren die baadt hebben bij een kleine groep of voor wie het reguliere aanbod niet aansluit bij de interesse. Ook niet-senioren die geïnteresseerd zijn in deelname zijn van harte welkom.

Vanuit ‘Bij ons thuis’ worden de deelnemers, indien passend, gestimuleerd om deel te nemen aan andere activiteiten in de wijk, van welzijnswerk, creatieve centra, sportverenigingen, de kerk/moskee, enz. ‘Bij ons thuis’ kan dan de eerste stap zijn naar een nog gezelliger en rijker leven.

We werken dan ook samen met Welzijnsorganisaties, Humanitas, Ouderenorganisaties, Dorpsbelangen, Wijkverenigingen, Buurthuizen, Wijkverpleging, Praktijkondersteuners, enz. Samen tegen eenzaamheid!

Komt u in uw werk iemand tegen die mogelijk geïnteresseerd is in deelname, neemt u dan gerust contact met ons op. Samen kunnen we kijken wat nodig is om iemand over de drempel naar deelname heen te helpen.

Heeft u vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons nemen.

Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen u met alle plezier!